keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Uusi koti

Löysimme kuin löysimmekin uuden kodin viime tipalla (tai itseasiassa koti löysi meidät) ja muuttokin tuli tehtyä viime viikonloppuna. Kun astuin ensimmäistä kertaa uuteen asuntoomme, mukanani oli jo kasa pahvilaatikoita ja muuttoapulaisia. Koko irtaimistomme seurasi perässä samana iltana, vaikkei mitään oltu edes pakattu vielä muutamaa tuntia aiemmin. Kaikki tuntui tapahtuvan kuin pikakelauksella. Tavaraa iskettiin laatikkoon, lennätettiin pitkin kehiä ja väyliä ja purettiin saman tien pois laatikoista. Samana iltana jo nukuimme uudessa makuuhuoneessamme.

Voitte siis kuvitella että jäljelle on jäänyt jonkin sortin kaaos. Olen kuitenkin ottanut rennosti, asia kerrallaan. Eilen metsästin koko illan vessan mattoa (!!) - huonolla tuloksella. Jatkoin etsintääni tänään, mutta löysinkin maton sijaan valaisimet eteiseen ja keittiöön.

Mikään nurkka ei siis ole vielä esittelykelpoinen (kun pienen matonkin metsästykseen kuluu useampi ilta), mutta tässä nyt pieni "sneak peak" keittiön ihanasta kulmaikkunasta...

2 kommenttia:

NiinaK kirjoitti...

Näyttää kivalta! Pitää tulla pian kyläilemään!

Eve kirjoitti...

Juu, tulkaa toki!!! :) Tervetuloa.