maanantai 2. elokuuta 2010

Ikea-juttuja ja kakkua

Viikonloppu tuli ja meni taas. Kodin järkkäily ei oikein edistynyt kun teki mieli vain olla, ihmetellä ja nukkua. Lauantaina sisko tuli miehineen tekemään ihanaa kakkua ja sunnuntaina eksyimme Ikeaan.

Verhot ovat sentään jo paikallaan, vaikka mielelläni vaihtaisin nekin uusiin, kun nuo vihreät paneelit alkavat jo kyllästyttämään.



Ikeasta ei tarttunut mukaan kuin pari hassua juttua:

Sain vihdoinkin hankittua tekemääni pyykkilaatikkoon istuintyynyn!


Nappasin myös mukaani tarjoilukulhon ja vaasin, jotka maksoivat kumpainenkin 1,50 euroa. Kukkien sijaan törkkäsin vaasiin tietenkin kynttilän.





Keittiön valaisin löytyi -20% alesta Kodin Ykkösestä. Pidän kovasti näistä "tylsistä" valkoisista palloista.



Pääsin itsekin kuvaan kun yritin ensin kuvailla tuota istuintyynyä omalla paikallaan, mutta eihän tuosta nurkasta mitään hyvää kuvaa saanut. Oma mekkokin alkoi näyttämään paremmalta kuvauskohteelta :D. Olen siirtänyt pyykkikorin eteisen tuoliksi, kun makuuhuoneesta tulikin ainakin toistaiseksi mustavalkoinen...

5 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Näyttää kyllä ihanalta, varsinkin se toisessa blogissa ollut kuva öisestä partsista. Meidän on pakko sitten istua siellä viinipullon kanssa iltaa kunhan tuun käymään!

Eveliina kirjoitti...

Juu :) Sovittu!

Paulina kirjoitti...

Hieno mekko ja teidän kämppä näyttää ihanan valoisalta!! Tuo pyykkikori on muuten hieno ja tykkään tosta istuinideasta :)

Eve kirjoitti...

Kiitos Anu :)

Kazza kirjoitti...

Mukava lukea vanhan tutun juttuja! :) Sinulla on AIVAN IHANA koti, todella hyvällä maulla sisustettu, tykkään! ;) Itse rakastan juuri tuollaista pelkistettyä tyyliä, meillä on melkein samanlainen sohva ja kahvipöytäkin, heh!