torstai 12. elokuuta 2010

HM Home

Tänään avasi ovensa Aleksanterinkadun HM Home. Kuten arvata saattaa, paikka oli tupaten täynnä shoppailuhimoisia sekä uteliaita asiakkaita. Itse lukeudun jälkimmäiseen kategoriaan, sillä marssin suoraan töistä katsastamaan mitä putiikilla on tarjottavana.

Heti ovella sain iloisen vastaanoton, kun tytsy esitteli minulle kuinka HM Homessa tehdään ostoksia: taulu käteen ja magneetteja metsästämään! Tuotteet ovat esillä show roomin tapaan ja jokaisesta tuotteesta on yhtä monta magneettia seinillä kuin tuotteita on varastossa.

Ihan kätevä systeemi kai, parempi ainakin kuin Ikean minilyijärit. Kaipa nuo magneetit ainakin kierrätetään tuotteiden vaihtuessa?

Valikoima ei sykähdyttänyt mitenkään erikoisemmin. Tuotteet olivat kyllä juuri sopivia HM:n tarjontaan. Vähän kuin olisi vääntänyt ko. vaatteista sisustuskankaita. Ihan kivoja siis, sopivia nuoreen kotiin, mutta ei mitään "must have"-kamaa.

Itselleni parhaat tuotteet olivat tuo yllä oleva säkki (joka sopisi hyvin kierimään pitkin makuuhuonettamme, kun vaatteet niin helposti jäävät myttyyn lattialle kun en jaksaisi niitä sinne eteisessä majailevaan koppaan asti raahata), sekä alla oleva tabletti.

Pakkohan minun oli tuota magneetti-systeemiä kokeilla ja nuo tabletit sitten kotiini asti raahata, kun myymälähoitaja oli jo ehtinyt viedä tyhjän magneettiboxin pois seinältä ennen kuin ennätin laittamaan magneettiani takaisin. Kuinka kätevää toimintaa, hah!
No, eipä nuo montaa euroa kustantaneet ja sopivatkin ihan hyvin meidän "aamupalapöytäämme" ja espressokuppeihin!


1 kommentti:

Ainosofia kirjoitti...

Heips,
onpa hyvännäköiset tabletit...
laitanpa mieleen :)