lauantai 30. tammikuuta 2010

Tyyli hukassa?

Yritän suunnitella seuraavaa työtäni, mutta ongelmanani on tällä kertaa se, että olisi niin paljon kaikkea kivaa mitä voisin tehdä ja mitä tarvitsisin, mutten osaa päättää mikä olisi tärkein!
Ensinnäkin haluaisin kunnollisen sohvapöydän. Nykyisin virkaa suorittaa Ikeasta neljällä eurolla hankittu neliönmuotoinen "levy plus neljä jalkaa"... Sen lisäksi tv-taso olisi ihan kiva juttu, vaikkemme nykyään
edes katso telkkaria (!!). Olen myös haaveillut sellaisesta puisesta kivasta vaatekorista joka toimisi istuimena, plus parista muusta jutusta, jotka ehkä ovat liian haasteellisia tässä vaiheessa opintojani.

Lisäksi pitäisi myös miettiä, että minkä tyylisiä huonekaluja haluan kotiini "istuttaa". Tällä hetkellähän omistamme pienen ja sekalaisen kokoelman sitä sun tätä, mutta olisi mukava vihdoin alkaa miettiä että mitä sitä oikeasti haluaa. Värit ovat aina tummanruskea ja valkoinen, mutta tyyli onkin sitten toinen asia. Pidän niin paljon eri tyyleistä, että on vaikea valita joku yksi tietty linja tähän nykyiseen pieneen tilaamme. Nämäkin kaksi tämän hetkistä kapistusta ovat samaa vain ja ainoastaan väriltään:


Ei kommentteja: